Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
2019

Nikolay Vassilev: Karrier vagy sem?

1.990 Ft
1.590 Ft
20%
Menny.:db
Gyártó:
A polihisztorok kora lejárt, és a gazdagságot is másképp értelmezik az üzleti iskolák ifjú hallgatói, mint értelmezték a 19. századi filozófusok. Nikolay Vassilev életrajza arról tanúskodik, hogy ő még azok közé a fiatalok közé tartozott, akik a Közgázra tanulni jártak.

Leírás és Paraméterek

A sikeres karrierkezdés 10 tényezője

A polihisztorok kora lejárt, és a gazdagságot is másképp értelmezik az üzleti iskolák ifjú hallgatói, mint értelmezték a 19. századi filozófusok. Nikolay Vassilev életrajza arról tanúskodik, hogy ő még azok közé a fiatalok közé tartozott, akik a Közgázra tanulni jártak. Az akkori bolgár ösztöndíjasok szinte mindegyike az évfolyamelsők közé tartozott, pedig egy év alatt tanultak meg magyarul. Vassilev könyvét saját eddigi életútja teszi hitelessé. Ha már a karrierről kell beszélünk, jobb, ha olyantól fogadunk el tanácsot, aki pályafutását kitartó szorgalommal és lelkiismeretes munkával építette. Példája azért is figyelemre méltó, mert egy kis európai nép fiaként csinált nemzetközi karriert, és ez napjainkban sem túl gyakori.

Kerekes Sándor
professzor emeritus
Budapesti Corvinus Egyetem

Édesapám jó barátjaként ismertem meg Nikit, amikor éppen a londoni Imperial College-ra készültem. Arról beszéltünk, mi választja el az átlag diplomát a nyerő diplomától. Az ő útmutatása és tanácsai később olyan szakmai döntésekre inspiráltak, melyeket azóta is a legjobb választásaimnak tekintek. Ez a könyv összegzi a legfontosabb gondolatokat ebben a témában. Minden korombelinek ajánlom!

Rossen Péter, MEng (23)
Aeronautical Engineer
Imperial College London,
RWTH Aachen University

A sikeres karrier titkai egy különleges nézőpontból. Sok mindenben saját dilemmáimra ismertem az érdekfeszítő leírásban. Ajánlom gyermekeinknek, akik már most elkezdik építeni a jövő karrierjét.

Kementzey Ferenc (48)
A Raiffeisen Bank vállalati és befektetési
banki területekért felelős vezérigazgató-helyettese

Karrier-tanácsadási könyvet kerestem az érettségi előtt álló lányom számára, hogy felkészítse őt a való életre. Nikolay Vassilev könyve könnyen olvasható, barátságos, egyben profi. A fiatalok számára pedig potenciálisan hitelesebb, mint a saját szüleik tanácsai, intelmei. Hasznos és ajánlott mindazok számára, akik sikeres önmegvalósításra törekednek a mai dinamikus világban.

Plamen Peikov (52)
A budapesti Bolgár Kulturális Intézet igazgatója

Megjelenés éve 2019
ISBN-szám 978 615 5738 03 6
Terjedelem 122 oldal
Fordította Szalai Lajos

Mézesmadzag