Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kathy-Horváth Lajos: Méltón követni

1.990 Ft
1.590 Ft
20%
Menny.:db
Kiadó:
Egy olyan muzsikus családba születtem, ahol nem csak a férfi rokonaim, de még a nagymama is játszott hangszeren, ezért nem volt kérdés, hogy jómagam is muzsikus leszek.

Leírás és Paraméterek

„Egy olyan muzsikus családba születtem, ahol nem csak a férfi rokonaim, de még a nagymama is játszott hangszeren, ezért nem volt kérdés, hogy jómagam is muzsikus leszek. Születésemtől fogva a zene vett körül, hiszen édesapám, az ő testvérei, valamint a saját testvéreim is folyamatosan gyakoroltak, képezték magukat. Sok hangszer volt a családban, a hegedű mellett zongora, cimbalom, bőgő, gitár, dob, de az én lelkemhez a hegedű gyönyörű hangja állt a legközelebb.”

“I was born into a family of musicians, where not only my male relatives but even my grandmother played a musical instrument, so it was not a question that I myself would be a musician. I was surrounded by music from the time I was born, as my father, his siblings and my siblings kept practising, training themselves. There were a lot of instruments in the family, ­piano, cimbalom, bass, guitar, drums as well as violin, but I was most inspired by the beautiful sound of the violin.”

Megjelenés éve 2017
ISBN-szám 978 963 263 671 9
Terjedelem 104 oldal
Angol fordítás Mariska Borbála
Köszönet A kötet megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

Mézesmadzag