Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
2022 műfordítás novella próza

Karner András: Epertorta revolvergolyóval

2.490 Ft
1.990 Ft
20%
Menny.:db
Kiadó:

„Tamás temetését követő hónapokban a közösségi hálón egy interjú jelent meg Edittel. Nyilvánosan megvallotta leszbikus hajlamát, divatosan szólva »coming out«-olt, amit fűszerezett egy tiszteletreméltó könyvkiadó házaspár elleni abúzus vádjával. A házaspár tagadott, Edit pikáns részletekkel igyekezett hihetővé tenni a sztorit. Olaszosan a villám hegyére csavarom az első falatot. Abszurd és groteszk.”

Leírás és Paraméterek

Jelen kötet a szerző legfrissebb publikációit, valamint a 2011–2018 közötti időszakban megjelent rövidebb műfordításait tömöríti.

Az egyes tárcanovellák csattanóra kihegyezett, szatirikus stílusa az emberélet tragikomikus jelenségeire fókuszál. Így van ez, akár klasszikusok parafrázisairól, barát irodalomtörténésznek szóló „­hommage”-ról vagy már a parnasszusi csúcsokon üldögélő klasszikusok oroszlánbajszának huzigálásáról lett légyen szó. A Hemingway „újságriport” stílusán felnőtt szerző lényegre törő szövegei nem vesznek bele hosszas körmondatokba. A könyvet az irodalmat szerető és értő közönség apraja-nagyjának ajánljuk.

Megjelenés éve 2022
ISBN-szám 978 615 6409 99 7
Terjedelem 98 oldal

Mézesmadzag