Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
2017 illusztrált mese

Hedry Mária: Tobozmesék

1.990 Ft
1.590 Ft
20%
Menny.:db
Kiadó:
Ki rejtette fenyőtobozokba a Balatontündér kalandjairól szóló meséket? Ki az a furcsa figura, aki Zöldbogárból Zöldmanóvá változott, s minden este egy-egy történetet mesél Ivánnak és Julcsinak, no meg persze Nektek, akik ezt a könyvet olvassátok?

Leírás és Paraméterek

Balatontündér csodálatos történetei

Kállai Nagy Krisztina rajzaival

….csupa titok, csupa meglepetés!  

Ki rejtette fenyőtobozokba a Balatontündér kalandjairól szóló meséket?

Ki az a furcsa figura, aki Zöldbogárból Zöldmanóvá változott, s minden este egy-egy történetet mesél Ivánnak és Julcsinak, no meg persze Nektek, akik ezt a könyvet olvassátok?

Ki az a több száz éves, mégis gyönyörű fiatal nő, aki a Balaton fölött suhanó paripán érkezik, és bő szoknyájából színes pillangók röppennek fel?

A legizgalmasabbak viszont Balaton tündér különös történetei és csodái, mikor például fűzfa nő a földre ejtett hajszálából, vagy vízisikló hajpántjából, övéből. Mikre nem képes a kis Balatontündér?!? Kifesti a színtelen lepkéket a Koloska-völgyben, biciklizik a Balaton tetején, sárkányokkal játszik a Badacsony hegyoldalán… De ne szaladjunk ennyire előre!

Sorban megtudtok mindent, ha Ivánnal és Julcsival, a Balatonnál nyaraló gyerekekkel, együtt hallgatjátok Zöldmanó titkos esti meséit.

Megjelenés éve 2017
ISBN-szám 978 963 263 698 6
Terjedelem 80 oldal
Illusztráció Kállai Nagy Krisztina
Köszönet A kötet megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

Mézesmadzag