Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fecske András: Galagonyabokrok délutáni fényben

1.990 Ft
1.590 Ft
20%
Menny.:db
Gyártó:
Hiába tűnik úgy, hogy a valóság és a képzelet között éles határvonal húzódik, a kettő mégis könnyen átjárható. Észre sem vesszük, és máris egy másik világba kerülünk, amelyikben ugyanúgy otthon érezzük magunkat, mint amelyből kicsöppentünk.

Leírás és Paraméterek

Novellák, karcolatok, szatírák

Hiába tűnik úgy, hogy a valóság és a képzelet között éles határvonal húzódik, a kettő mégis könnyen átjárható. Észre sem vesszük, és máris egy másik világba kerülünk, amelyikben ugyanúgy otthon érezzük magunkat, mint amelyből kicsöppentünk. És ettől kezdve már az sem biztos, hogy egy egyszerű családi ebéd igazából megtörténik-e vagy csak kitaláljuk, felnőttként vissza tudunk-e menni az időben gyerekkorunk helyszínére, vagy elég-e egyetlen baljós szélroham, hogy kisöpörje a gondtalanságot balatoni nyarunkból. Erről szólnak ezek az írások. Élethelyzeteket felvillantó karcolatok, szatírák, amelyek sosem gömbölyítik le a tények éleit, és novellák, amelyek arról vallanak, hogy a valóságon kívül is létezik valóság. Csak éppen mindenki másképp éli meg.

„A valóság, amelyről eddig azt hitte, hogy tapintható körülötte, pusztán csak illúzió volt.”

Megjelenés éve 2019
ISBN-szám 978 963 263 846 1
Terjedelem 136 oldal
Köszönet Ez a könyv nem jött volna létre Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzata, Kulifay László (Budapest) és Massányi Miklós (Paks) támogatása nélkül.

Mézesmadzag