Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
2020 mese vers

Acsai Roland: Északi szajkó [e-könyv]

1.600 Ft
Menny.:db
Kiadó:
Acsai Roland ebben a kötetben a gyerekeknek szánt, illetve a gyerekekről szóló versei kaptak helyet. Bizonyos szempontból hiánypótló alkotások, mert a magyar irodalomban ritkábban felvillanó apaságélmény lenyomatai.

Leírás és Paraméterek

Versek gyerekeknek és gyerekekről

Acsai Roland sokműfajú alkotó, aki egyaránt otthon van a felnőtteknek szánt és a gyermekirodalomban, ahogy ezt több sikeres művével már bizonyította.

Ebben a kötetben a gyerekeknek szánt, illetve a gyerekekről szóló versei kaptak helyet. Bizonyos szempontból hiánypótló alkotások, mert a magyar irodalomban ritkábban felvillanó apaságélmény lenyomatai. A költő úgy döntött, hogy ha Szabó Lőrinc megírta a Lóci-verseket, ő majd megírja a Zsófi-verseket, bár egy ciklus erejéig Johanna, a tíz évvel később született kistestvér is szót kér (bár még alig tud beszélni). E versek segítségével a szülők és a gyermekek távoli tájakra is elrepülhetnek, ahol különböző kalandok várják őket. De a könyv olvasói mindeközben olyan témákkal is szembesülnek, mint a válás, a kistestvér születése vagy a külföldre költözés miatt való elszakadás.

Acsai Roland versei a nagy gyermekirodalmi klasszikusok hangját idézik, ugyanakkor ízig-vérig modern alkotások.

Megjelenés éve 2020
Formátum epub, mobi, pdf
ISBN-szám 978 615 00 9470 0
Terjedelem 94 oldal
Köszönet A kiadvány a Petőfi Irodalmi Ügynökség Kárpát-medencei Igazgatósága által létrehozott E-könyvtér elektronikus könyvtár tagja.

Mézesmadzag