Napút-füzetek 22.


Napút 2008/2.

Papp Ágnes Klára
Mese, mítosz és modernség

Varga Csaba
Egyesített elmélet: metafilozófia

Kolofon


Felelős szerkesztő:
Szondi György

Szerkesztő:
Bognár Antal

Szöveggondozó:
Kovács Ildikó

Tördelőszerkesztő:
Szondi Bence

ISSN 1787-6877
ISBN 978 963 263 009 0

Terjedelem: 32 oldal

Balogh Ildikó


Hét mélykék


Cserny Timi Pookah illusztrációivalB

alogh Ildikó 1970-ben született Budapesten, és azóta is itt él. Tizenéves korától színésznőnek készült, érettségi után négy évet el is töltött a pályán. 1993-ban kezdett el novellákat írni. Első írása 1997-ben jelent meg az Alterra Kiadó Bordáink temploma című antológiájában. Publikált többek között az Életünk, az Útilap, a Lyukasóra és a Napút című folyóiratokban.
    Honlapja: www.baloghildiko.hu„Csak így hívták a legtöbben a kisvárosban: a koi lány. Pedig könnyebb lett volna azt mondani, hogy a díszpontyos lány, vagy a nevén nevezni, hogy Kiara, mégis így hívták. Főleg azok, akik nehezen szokták meg, hogy Kiara háta közepére egy díszponty volt ráfestve, talán rátetoválva, ami még a kabátján át is láthatóvá vált.”Cserny Timi Pookah 1976-ban született Budapesten, jelenleg is itt él férjével és a kisfával. Közel 15 éve foglalkozik képzőművészettel. Elvégezte a Kirakatrendező és Dekoratőr Szakiskolát, majd a Krea Művészeti és Környezetkultúra Intézetben diplomázott tervezőgrafika szakon.
    Egyforma kedvvel alkot szabad kézzel és fénytáblával. Készített könyv- és lapillusztrációkat, könyvborítót, látványterveket, tervezett cégek számára arculatot és logót, és két éve fotózik is.
    Honlapja: http://pookah.hu

A lap tetejére